1 m² = 2 m²? Dat kan met PlusM²!

Zoldervloer

Een zoldervloer is uitermate geschikt als extra opbergruimte. Maar u kunt nog veel meer met een zoldervloer. Kampt u met ruimtegebrek? Door een zoldervloer te plaatsen kunt u snel en eenvoudig een hoop ruimte winnen. U kunt de beschikbare ruimte in sommige gevallen zelfs verdubbelen als u een zoldervloer plaatst. En met deze extra ruimte kunt u weer even vooruit en zelfs een verbouwing of verhuizing voorlopig uitstellen. PlusM² is de specialist op het gebied van flexibele verdiepingsvloeren. Een vloer van PlusM² kent talloze gebruiksmogelijkheden. Of u de zoldervloer nu wilt gebruiken voor opslag, self storage of extra kantoorruimte. Bij PlusM² vindt u altijd de juiste vloer. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Ruimtegebrek

Een extra zoldervloer maakt een einde aan uw ruimtegebrek. Want soms groeit een bedrijf letterlijk uit zijn voegen. U kunt uw voorraad niet meer kwijt en moet steeds creatiever worden om ruimte te besparen. Een zoldervloer kan u daarbij helpen. U creëert binnen een handomdraai extra ruimte, zonder een ingrijpende verbouwing. De constructie van onze zoldervloeren is namelijk modulair, dat betekent makkelijk in elkaar te zetten, maar ook weer uit elkaar te halen. Handig als u ooit toch besluit te verhuizen of uw grondoppervlakte te vergroten door een verbouwing. Met een zoldervloer wint u nog veel ruimte in uw bedrijfspand. U kunt het aantal vierkante meters makkelijk verdubbelen door een verdiepingsvloer te plaatsen. Bij PlusM² vindt u altijd een passende oplossing. Wij hebben verschillende soorten zoldervloeren en geven u graag advies.

Flexibel

Een zoldervloer van PlusM² is flexibel en dus makkelijk te monteren maar ook te demonteren. Daarnaast zijn onze platformen altijd duurzaam, makkelijk uit te breiden en verplaatsbaar. U vindt nergens een vloer die flexibeler is. Of u de extra ruimte nu wilt benutten als kantoor, showroom of extra opslagruimte, met een vloer van PlusM² is het mogelijk. Nog een voordeel: onze vloeren zijn allemaal zeer scherp geprijsd. Voor elk budget is er wel een vloer te vinden. U heeft uw vloer binnen de kortst mogelijke tijd weer terugverdiend.

Over PlusM²

PlusM² is al jaren zeer ervaren op het gebied van etagebouw. Bij ons vindt u design, engineering en productie van verdiepingsvloeren ineen. U vindt bij ons niet alleen kwaliteit, een scherpe prijs en een snelle levering, maar ook service vinden wij erg belangrijk. Ook als u uw vloer al in gebruik heeft. Wij produceren in eigen fabriek en kunnen daardoor uw ruimtegebrek snel oplossen. Alle profielen worden namelijk binnenshuis ontworpen en gefabriceerd. Natuurlijk volgens de laatste wet- en regelgeving, zodat uw vloer gegarandeerd veilig is. Wilt u meer informatie over een zoldervloer of over hoe wij te werk gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.