1 m² = 2 m²? Dat kan met PlusM²!

Entresolvloer

Groeit uw bedrijf hard maar uw vloeroppervlakte niet? Denk dan eens na over een entresolvloer.  Bij PlusM² bent u dan aan het goede adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van entresolvloeren. U vindt bij ons niet alleen de beste service maar ook de scherpste prijzen. Als u bijvoorbeeld de opslagcapaciteit van uw magazijn wilt vergroten, kunt u meer ruimte creëren door een entresolvloer, ook wel tussenvloer genoemd, te plaatsen. Deze tussenvloeren kunnen snel en eenvoudig geplaatst worden tussen, onder of boven bestaande verdiepingsvloeren. Zowel de hoogte als de oppervlakte van de inpandige ruimte wordt dan zo efficiënt mogelijk gebruikt. Zonder ingrijpende verbouwingen of een verhuizing.  

Ruimtegebrek 

Uw bedrijf breidt steeds verder uit en de zaken lopen goed. U merkt dat u daardoor steeds vaker ruimte tekort komt. Voorraden worden tijdelijk in de gang of tegen de muur opgeslagen. Maar eigenlijk heeft u structureel meer ruimte nodig. Een verhuizing ziet u eigenlijk niet zitten en uitbreiding is op dit moment te kostbaar. Gelukkig kunt u het aantal vierkante meters makkelijk verdubbelen door een entresolvloer te plaatsen. Zo creëert u eenvoudig en snel een extra verdieping en dus extra ruimte. Bij PlusM² vindt u altijd een passende entresolvloer.  

 

Flexibel 

Een entresolvloer is flexibel. Dat houdt in dat de extra verdiepingsvloer makkelijk te demonteren is. Ook uitbreiden van de vloer is altijd mogelijk.  En mocht u over een tijdje toch willen verhuizen, dan is de entresolvloer zelfs mee te nemen naar de nieuwe locatie. Want de platformen van PlusM² zijn duurzaam, makkelijk uit te breiden en verplaatsbaar. En ook nog eens scherp geprijsd. Onze entresolvloeren zijn eenvoudig te monteren als modulaire verdiepingsvloer. Of u de extra ruimte nu wilt benutten als kantoor, showroom of extra opslagruimte. Met een extra verdiepingsvloer van PlusM² kan het allemaal. 

Over PlusM²  

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft op het gebied van etagebouw, dan moet u bij PlusM² zijn. Bij ons vindt u design, engineering en productie van tussenvloeren ineen. Door de korte lijntjes bieden wij altijd kwaliteit, een scherpe prijs, snelle levering en service. En we bewijzen ook nog eens dat dat helemaal niet duur hoeft te zijn. Wij produceren in eigen fabriek en zijn onderdeel van ANERA, reeds 35 jaar dé referentie in Europa in engineering en productie van tussenvloeren. Wij hebben een assortiment aan budgetvriendelijke vloeren die snel leverbaar zijn om zo uw ruimtegebrek op te lossen. Alle profielen worden binnenshuis ontworpen en gefabriceerd. Bij ons wordt 1 m² in een handomdraai 2 m². 

 

Contact 

Wilt u meer informatie over een entresolvloer of over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst!