1 m² = 2 m²? Dat kan met PlusM²!

Standaard modules

De goedkoopste, snelste en meest flexibele oplossing is een industriële tussenvloer, of ook wel mezzanine, entresolvloer van PlusM².

PlusM2 look

Deze vloeren zijn op maat van uw bedrijf in de look van de PlusM² standaard modules. Budgetvriendelijk maatwerk!

Specifiek maatwerk

Wenst u meer keuzemogelijkheden? Breng dan een bezoek aan anera.eu waar u meer informatie vindt over uitgebreide opties.

Kwalitatieve tussenvloeren voor iedereen!

PlusM² is opgericht door het moederhuis Anera, de specialist in het produceren en leveren van tussenvloeren aan de scherpste prijzen op de markt.

Om tegemoet te komen aan de vraag van vele ondernemers werd PlusM² in het leven geroepen. Net zoals voor de Anera verdiepingsvloeren wordt het PlusM² gamma binnenshuis ontworpen en in onze eigen walsstraat gefabriceerd: zo kunnen we een snelle en betrouwbare levering garanderen.

Doordat de  ontwikkeling en productie van de profielen binnenshuis plaatsvindt is het mogelijk om iedere gewenste afmeting, hoogte en/of draagvermogen aan te bieden.

Voor maatwerk, specifieke vereisten of grotere projecten blijft Anera uw partner. Onze experts denken met u mee of u brengt een bezoek aan de nieuwe website anera.eu waarop u meer informatie vindt over alle mogelijkheden.

Zou u graag met een specialist over deze opties spreken dan kunt contact opnemen via +31 (0)168 745 600 of stuur een email naar info@plusm2.nl.

Wij helpen u graag verder met uw vraag over het platform dat u voor ogen heeft.

Elke mezzanine of tussenvloer voldoet aan alle kwaliteitsnormen en de CE-markering.

Een CE-markering kan niet worden afgegeven bij de toepassing van gebruikte materialen. Dat is voor PlusM² én Anera de reden om geen gebruikte materialen aan te bieden.

Want ondanks dat wij budgetvriendelijke vloeren leveren, onze kwaliteit blijft gewaarborgd!

Geef een reactie