1 m² = 2 m²? Dat kan met PlusM²!

Verdiepingsvloer

Een verdiepingsvloer is ideaal als u uw bedrijfsruimte optimaal wilt benutten. Kampt u al enige tijd met ruimtegebrek? Door een extra verdiepingsvloer kan een verhuizing of verbouwing worden uitgesteld of zelfs overbodig worden. U kunt de beschikbare ruimte in sommige gevallen zelfs verdubbelen als u een verdiepingsvloer plaatst. Kijk daarom ook eens omhoog als u wilt uitbreiden. PlusM² denkt graag met u mee. Wij zijn dé specialist op het gebied van flexibele verdiepingsvloeren met talloze gebruiksmogelijkheden. Onze verdiepingsvloeren kunnen bijvoorbeeld eenvoudig uitgebreid worden. Bij PlusM² vindt u altijd de juiste vloer. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Ruimtegebrek

Ruimtegebrek, aan de ene kant een goed teken. Want als u kampt met ruimtegebrek, lopen de zaken meestal goed. Aan de andere kant is het natuurlijk erg vervelend en geen ideale werksituatie. U twijfelt, moet ik gaan verhuizen of is een verbouwing een oplossing? Maar heeft u al eens aan een verdiepingsvloer gedacht? In de meeste bedrijfspanden valt namelijk nog veel ruimte te winnen, als je maar omhoog durft te kijken. U kunt het aantal vierkante meters makkelijk verdubbelen door een verdiepingsvloer te plaatsen. Zo creëert u eenvoudig en snel een extra verdieping en dus extra ruimte. Bij PlusM² vindt u altijd een passende oplossing.

Flexibel

Een groot voordeel van een verdiepingsvloer is dat deze flexibel is en dus makkelijk te monteren maar ook te demonteren is. Daarnaast zijn de platformen van PlusM² duurzaam, makkelijk uit te breiden en verplaatsbaar. Of u de extra ruimte nu wilt benutten als kantoor, showroom of extra opslagruimte, met een verdiepingsvloer van PlusM² is het allemaal mogelijk. En onze vloeren zijn ook nog eens budgetvriendelijk. U heeft uw vloer binnen de kortst mogelijke tijd weer terugverdiend.

Over PlusM²

PlusM² is zeer ervaren op het gebied van etagebouw. Bij ons vindt u design, engineering en productie van verdiepingsvloeren ineen. Wij bieden altijd kwaliteit, een scherpe prijs, snelle levering en service. Wij produceren in eigen fabriek en zijn onderdeel van ANERA, al 35 jaar dé referentie in Europa in engineering en productie van verdiepingsvloeren. Wij kunnen uw ruimtegebrek snel oplossen met ons assortiment aan budgetvriendelijke vloeren die ook nog eens snel leverbaar zijn. Alle profielen worden namelijk binnenshuis ontworpen en gefabriceerd. Bij ons wordt 1 m² in een handomdraai 2 m².

Contact

Wilt u meer informatie over een verdiepingsvloer of over hoe wij te werk gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst!