1 m² = 2 m²? Dat kan met PlusM²!

Bordesvloer

Zijn uw activiteiten de laatste tijd gegroeid maar uw kostbare bedrijfsoppervlakte niet? Kies dan voor een bordesvloer. Met deze vloer in uw werkplaats, kantoor of magazijn haalt u het maximale rendement uit de beschikbare ruimte. U creëert extra ruimte in het gebouw door een bordesvloer te plaatsen. Eigenlijk verdubbelt u zo het aantal vierkante meters en krijgt u meer ruimte voor opslag of bijvoorbeeld een extra showroom. PlusM² is de specialist op het gebied van etagevloeren in standaardafmetingen. U vindt bij ons de beste service en de scherpste prijs.

Ruimtegebrek

De zaken lopen goed, uw bedrijf breidt steeds verder uit. Natuurlijk is dat goed nieuws, maar u merkt steeds vaker dat u eigenlijk ruimte tekort komt. Want waar laat u al uw voorraad of werkmaterialen? Of misschien heeft u niet genoeg ruimte meer voor al uw personeel. U weet niet zeker of dit ruimtegebrek tijdelijk is of voor langere duur. En een verhuizing of uitbreiding is eigenlijk te kostbaar of te veel gedoe. Denk dan eens aan het plaatsen van een bordesvloer. Met een bordesvloer creëert u snel en eenvoudig een extra verdieping in uw huidige pand. En zo heeft u ineens veel meer ruimte.

Flexibel

Nog een groot voordeel van een bordesvloer is dat deze flexibel is. Een extra verdiepingsvloer is namelijk makkelijk te demonteren of uit te breiden. En mocht u over een aantal jaren toch willen gaan verhuizen, dan is de bordesvloer zelfs mee te nemen. De platformen van PlusM² zijn duurzaam, makkelijk uit te breiden en verplaatsbaar. We maken gebruik van een koudgewalste en zelfdragende structuur. Daardoor is het snel en eenvoudig te monteren als modulaire verdiepingsvloer. Of u de extra ruimte nu wilt benutten als kantoor, showroom of extra opslagruimte.

Over PlusM²

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van etagebouw. Bij ons vindt u design, engineering en productie van tussenvloeren ineen. Daardoor bieden wij altijd kwaliteit, een scherpe prijs, snelle levering en service. Wij produceren in eigen fabriek en zijn onderdeel van ANERA, reeds 35 jaar dé referentie in Europa in engineering en productie van tussenvloeren. Wij bieden u budgetvriendelijke vloeren die snel leverbaar zijn om zo uw ruimtegebrek op te lossen. Alle profielen worden binnenshuis ontworpen en gefabriceerd. Bij ons is 1 m² = 2 m².

Contact

Wilt u meer informatie over een bordesvloer of over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst!