1 m² = 2 m²? Dat kan met PlusM²!

Systeemvloer

Een systeemvloer wordt ingezet om ruimte optimaal te benutten. Kampt uw bedrijf met ruimtegebrek? Door gebruik te maken van systeemvloeren kan een verhuizing worden uitgesteld of soms zelfs overbodig worden. De volledige ruimte, ook in de hoogte, wordt benut waardoor u de beschikbare ruimte soms zelfs kan verdubbelen. Vanwege het flexibele systeem van de vloer zijn er talloze gebruiksmogelijkheden. De systeemvloer kan bijvoorbeeld eenvoudig uitgebreid worden. Bij PlusM² vindt u altijd de juiste systeemvloer. Wij zijn niet voor niets al jaren de specialist op het gebied van etagevloeren.

Ruimtegebrek

Als de zaken goed lopen, heeft u vaak extra ruimte nodig. Ruimte die er eigenlijk niet is. Noodgedwongen wordt de ruimte in gangen en kantoren benut. Maar u zit eigenlijk te springen om extra ruimte. Een verhuizing ziet u eigenlijk niet zitten en uitbreiding is op dit moment te kostbaar. Maar heeft u al eens omhoog gekeken? U kunt het aantal vierkante meters makkelijk verdubbelen door een systeemvloer te plaatsen. Zo creëert u eenvoudig en snel een extra verdieping en dus extra ruimte. Bij PlusM² vindt u altijd een passende systeemvloer.

Flexibel

Een groot voordeel van een systeemvloer is dat deze flexibel is. Dat houdt in dat de extra verdiepingsvloer makkelijk te monteren maar ook te demonteren is. De platformen van PlusM² zijn duurzaam, makkelijk uit te breiden en verplaatsbaar. En niet onbelangrijk, ook nog eens scherp geprijsd. Onze systeemvloeren zijn eenvoudig te monteren als modulaire verdiepingsvloer. Of u de extra ruimte nu wilt benutten als kantoor, showroom of extra opslagruimte, met een extra systeemvloer van PlusM² is het allemaal mogelijk. Wilt u meer weten over wat het beste bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers geven u graag een passend advies.

Over PlusM²

PlusM² heeft al jarenlange ervaring op het gebied van etagebouw. Bij ons vindt u design, engineering en productie van tussenvloeren ineen. Doordat wij korte lijntjes hanteren, bieden wij altijd kwaliteit, een scherpe prijs, snelle levering en service. Wij produceren in eigen fabriek en zijn onderdeel van ANERA, reeds 35 jaar dé referentie in Europa in engineering en productie van tussenvloeren. Wij hebben een assortiment aan budgetvriendelijke vloeren die snel leverbaar zijn om zo uw ruimtegebrek snel op te lossen. Alle profielen worden binnenshuis ontworpen en gefabriceerd. Bij ons wordt 1 m² in een handomdraai 2 m².

Contact

Wilt u meer informatie over een systeemvloer of over hoe wij te werk gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst!