1 m² = 2 m²? Dat kan met PlusM²!

Mezzanine

Wilt u een mezzanine vloer plaatsen? Dan moet u bij PlusM² zijn, dé specialist op het gebied van verdiepingsvloeren. Een mezzanine vloer is een zelfdragende constructie die vaak tussen twee etagevloeren geplaatst wordt om meer ruimte te creëren. En het is ook wel een andere naam voor een systeemvloer of entresolvloer. Het woord is afgeleid van het Italiaanse woord mezzano, wat midden betekent. Bij PlusM² vindt u budgetvriendelijke mezzanine vloeren die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast kunnen we snel leveren. Dus komt u ruimte tekort? Kies dan voor een extra verdiepingsvloer van PlusM².

Ruimtegebrek

Als de zaken goed lopen, breidt uw bedrijf vaak uit. U heeft dus meer ruimte nodig. Ruimte er niet is. En een uitbreidingsverbouwing of verhuizing is direct weer een hoge kostenpost. Terwijl u niet zeker weet of het ruimtegebrek voor altijd is of maar voor korte duur. Of misschien wilt u in de toekomst toch nog eens verhuizen. Gelukkig is er een snelle en eenvoudige oplossing voor handen. In plaats van uw grondoppervlakte te vergroten, kunt u ook eens naar boven kijken. Want daar valt ook nog veel ruimte te vinden. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een mezzanine vloer. Met een extra verdiepingsvloer creëert u snel en eenvoudig een extra verdieping in uw huidige pand. En zo heeft u ineens veel meer ruimte tot uw beschikking.

Flexibel

Een mezzanine vloer heeft nog een groot voordeel. Deze vloer is namelijk erg flexibel. Dat houdt in dat deze makkelijk te demonteren of uit te breiden is. En mocht u over een aantal jaren toch willen verhuizen, dan is de vloer zelfs mee te nemen. De platformen van PlusM² zijn duurzaam, makkelijk uit te breiden en ook nog eens verplaatsbaar. We maken gebruik van een koudgewalste en zelfdragende structuur. Daardoor is de mezzanine vloer snel en eenvoudig te monteren als modulaire verdiepingsvloer. Of u de extra ruimte nu wilt benutten als kantoor, showroom of extra opslagruimte. Met een vloer van PlusM² zit u altijd goed.

Over PlusM²

PlusM² heeft veel ervaring op het gebied van etagebouw. Bij ons vindt u design, engineering en productie van tussenvloeren ineen. Wij kunnen zo altijd kwaliteit, een scherpe prijs, snelle levering en service bieden aan onze klanten. U vindt bij ons budgetvriendelijke vloeren die snel leverbaar zijn om zo uw ruimtegebrek op te lossen. Alle profielen worden binnenshuis ontworpen en gefabriceerd. Bij ons wordt 1 m² binnen de kortste keren 2 m².

Contact

Wilt u meer informatie over een mezzanine vloer of over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst!